Mietoa elämää

Mildlife on visuaalisen suunnittelun moniottelija. Innostumme haasteista ja haluamme jatkuvasti kehittyä työssämme. Täydellisesti toimintaa kuvaakin jostakin netin syövereistä löytynyt lausahdus: “Those who say it cannot be done should not interrupt the person doing it.” Eli koitamme aina mennä sieltä missä aita on korkein ja seikkailu kaikkein mielenkiintoisin.

Vuonna 2013 Mildlife yhdisti voimansa pitkäaikaisen yhteistyökumppanin PlayRoomin kanssa ja tuloksena fuusiosta syntyi Visualmakers Playroom. Playroomin vahva audiovisuaalinen osaaminen yhdistyi ja lomittui täydellisesti Mildlifen monimediaosaamiseen. Yhdessä onkin sittemmin syntynyt lukemattomia huikeita tapahtumia, rouheita messuosastoja, kuvausmatkoja maailman ääriin, koskettavia videotuotantoja, kuvauspisteitä niin häissä kuin metsän siimeksessä, 360 VR kokemuksia, livestriimauksia, radiolähetyksiä, juontokeikkoja, karaokeiltoja, monikameralivetuotantoja ja monia aamuun asti jatkuneita juhlia.

Valitettavasti vanha totuus suutarin lapsen kengistä pätee enemmän kuin hyvin myös Mildlifen kohdalla. Mildlifen oma digitaalinen portfolio on melkoisen pahasti hunnongolla. Mielummin teemme asiakkaillemme huikeita produktioita kuin kiillotamme omaa kilpeämme. Yrityslupauksemme on, että mihin projektiin lähdemme, teemme sen parhaamme mukaan ja asiakkaan etua ajatellen.

Mildlife on perustettu vuonna 2003 ja on osa pitkän linjan perheyritystä nimeltä ARK Renew oy.

Mildlife
Y-tunnus: 0980692-4
Yhteyshenkilö: Mikko Toivonen